Direct naar de inhoud.

Locatie benefietconcert ‘Plastic Overboord’ gewijzigd

  • door:
  • op:


STADSKANAAL – Door de grote belangstelling voor het benefietconcert ‘Plastic Overboord’  is het niet meer mogelijk om het concert in de bibliotheek van Stadskanaal te houden. De Semsstraatkerk aan de Semsstraat 1 in Stadskanaal is de nieuwe locatie voor het evenement dat zal plaatsvinden op 8 januari vanaf 19.00 uur.

Grote belangstelling

Door de enorme media aandacht is het evenement in de spotlights terecht gekomen. Veel mensen lieten op het Facebook-evenement van het concert weten te komen of geïnteresseerd te zijn. De gemeente Stadskanaal heeft in overleg met het bestuur van het benefietconcert dan ook besloten dat het hierdoor niet meer mogelijk is om het concert in de bibliotheek van Stadskanaal te houden. Daardoor heeft de organisatie moeten kiezen voor deze uitwijking.

Waddenzee

Het benefietconcert ‘Plastic Overboord’ is een initiatief van Gertjan Koffie en Lottiesrak met samenwerking van RTV1. Mensen kunnen doneren door middel van consumpties (koffie en thee). Het geld zal ten goede komen aan de stichting ‘Red de Noordzee’ die zich bezighoud met het opruimen van de Noordzee en de kust na het containerschip ongeluk van afgelopen week.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal