Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Folkmuziekmiddag in Veenkoloniaal Museum

VEENDAM – Bert Ridderbos en Linde Nijland verzorgen op zondag 26 november, samen met de Letse zangeres Dina Liepa en accordeonist Baiba Indrēvica, een folkmuziekmiddag in het Veenkoloniaal Museum Veendam.

Bert Ridderbos en Linde Nijland zijn een begrip in de regio. Ditmaal treden ze op met de speciaal voor twee concerten overgekomen Dina Liepa en accordeonist Baiba Indrēvica. Elk komt met een eigen programma, maar ook brengen ze gezamenlijke een paar folknummers. De kokle is een op de citer gelijkend snaarinstrument dat in de Baltische landen en Finland in verschillende variaties erg populair is. Deze wordt bespeeld door Dina.
Het optreden vindt plaats in het kader van de Oostzeedagen en wordt ondersteund door de Nederlands Baltische Vereniging.

Veenkoloniaal Museum Veendam. Zondag 26 november. 14.00 uur. Entree 8,00 euro. Museumkaarthouders en Vrienden van het Museum betalen 2,50 entree

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.