Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sfeerimpressie Van de Kolk in Semsstraatkerk

STADSKANAAL – (video) – “Er zijn veel dominees buiten de kerk en daar ben jij er een van.” Dat zei Grieta Vosselman afgelopen zondag tegen oud-wethouder Jan Willem van de Kolk na afloop van de tweede “Preek van de Leek” in de Semsstraatkerk in Stadskanaal. Van de Kolk sprak daar over zijn levensgeschiedenis en de veranderingen in zijn godsbeeld.

De Preek van de Leek is een idee van de stichting vrienden van de Semsstraatkerk. November vorig jaar trapte oud-schooldirecteur Jan Willems af met het verhaal over zijn leven en de Westerschool. Zondag 19 januari was het de beurt aan Jan Willem van de Kolk om een preek te geven.

Een verslag van Boelo Lutgert:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.