Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CMV ‘De Harmonie’ 2e Exloërmond Nieuwjaarsconcert Groots en uniek

CMV De Harmonie

TWEEDE EXLOËRMOND – Goede voornemens zijn langzamerhand een beetje passé en daarom bied C.M.V. “De Harmonie” uit 2e Exloërmond u een geweldig alternatief om het nieuwe jaar passend te openen. Op zaterdag 21 januari biedt zij u de gelegenheid om met een groots nieuwjaarsconcert 2017 te openen. De muzikale leiding is in handen van dirigent Frank Ritsema.

‘Groots en uniek’ beloofd een concert te worden met een groot podium, professioneel licht & geluid en videobeelden zal presentator Maurits Luth u door een prachtige avond vol met mooie en veelal herkenbare muziek leiden. Het orkest krijgt hierbij ondersteuning van een groot koor bestaande uit zanggroep ‘Vocation’ uit Sleen en het projectkoor van Verhart Muziekeducatie 2e Exloërmond, beide onder leiding van Arjan Verhart.

Kaarten kunt u voordelig kopen in de voorverkoop voor € 7,50 bij Dhr. A Grooten (Exloërkijl – Zuid 30 2e Exloërmond 0599-671769) en bij de rijdende winkel van de familie Schutrups Aan de kassa is de prijs van een kaart € 10,00. Hierbij krijgt u een lekker kopje koffie of thee aangeboden door de Harmonie en een plakje cake van de beheerders van ‘de Hunsowhal’. De zaal opent om 19.00 uur en het concert zal om 20.00 uur starten.

Er is een leuke verloting georganiseerd voor diegenen die graag een mooie prijs willen winnen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.