Direct naar de inhoud.

C.M.V. ‘De Harmonie’ huldigt jubilarissen

jubilarissen

EXLOËRMOND –  Vorige week hield ‘De Harmonie’ haar uitvoering in de Hunsowhal in 2e Exloërmond. Tijdens een muzikale potpourri werden 2 jubilarissen in het zonnetje gezet. Margriet Nascimento en Bart Hofman zijn resp. 25 en 40 jaar lid van ‘De Harmonie’. Beiden kregen een insigne en oorkonde van de muziekbond KNMO en een boeket bloemen van de vereniging.

Voorzitter Mark Blok van De Harmonie: “Ondanks dat er door omstandigheden geen vooraankondiging van het concert was geweest, was de zaal goed gevuld. Het publiek kon naar een zeer gevarieerd programma luisteren, van Under the double eagle tot Bohemian rhapsody en van You raise me up tot Sir Duke. Al met al weer een geslaagde uitvoering van ‘De Harmonie’ onder de bezielende leiding van Frank Ritsema”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-