Direct naar de inhoud.

Nieuwjaarstunt: Ommelanderwijk of toch Zuidwending ?

  • door:
  • op:
Even de kluts kwijt (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Ben ik nu op de Ommelanderwijk of Zuidwending ? Die vraag zal menig iemand, die beide dorpen binnenrijdt zich afvragen bij het zien van de plaatsnaamborden. Op de Ommelanderwijk en Zuidwending zijn de borden namelijk verwisseld. Of de plaatselijke carnavals vereniging ‘Elk en Ain uut Gasgat’ hier een aandeel in heeft hebben we nog niet kunnen achterhalen, veel Wieksters en Zuudwendingers hulden zich nieuwjaarsmorgen nog in stilzwijgen..

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-