Direct naar de inhoud.

Afscheid van trouwe vrijwilligers ijsvereniging

  • door:
  • op:
Henk Pietersen en Gerard Weijer nemen afscheid. – Foto: Peter Panneman

ZUIDWENDING – Op de ijsbaan van IJsvereniging De Tonckel op de Zuidwending hebben zondagmiddag 14 februari voorzitter Henk Pietersen en bestuurslid Gerard Weijer na ruim 15 jaar afscheid genomen van de IJsvereniging en de vrijwilligers.

Henk Pietersen was in 2004 de initiatiefnemer om op Zuidwending een ijsbaan aan te legen en om een vereniging op te richten. Het jaar daarop stonden de eerste schaatser op het ijs. Gerard Weijer nam o.a. de ledenadministratie, penningmeesterschap en de kantinediensten onder zijn hoede. Maar na ongeveer 5000 gehaktballen vele liters warme chocolademelk en Beerenburg is het mooi geweest en maken ze nu graag ruimte voor hun opvolgers Helmer Panman en Bernard Batting.

Als dank mocht het tweetal van secretaris Reint-Jan Vegter een `lekker flesje`, drietal metworsten en een fotocollage in ontvangst nemen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal