Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Afscheid van trouwe vrijwilligers ijsvereniging

Henk Pietersen en Gerard Weijer nemen afscheid. – Foto: Peter Panneman

ZUIDWENDING – Op de ijsbaan van IJsvereniging De Tonckel op de Zuidwending hebben zondagmiddag 14 februari voorzitter Henk Pietersen en bestuurslid Gerard Weijer na ruim 15 jaar afscheid genomen van de IJsvereniging en de vrijwilligers.

Henk Pietersen was in 2004 de initiatiefnemer om op Zuidwending een ijsbaan aan te legen en om een vereniging op te richten. Het jaar daarop stonden de eerste schaatser op het ijs. Gerard Weijer nam o.a. de ledenadministratie, penningmeesterschap en de kantinediensten onder zijn hoede. Maar na ongeveer 5000 gehaktballen vele liters warme chocolademelk en Beerenburg is het mooi geweest en maken ze nu graag ruimte voor hun opvolgers Helmer Panman en Bernard Batting.

Als dank mocht het tweetal van secretaris Reint-Jan Vegter een `lekker flesje`, drietal metworsten en een fotocollage in ontvangst nemen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.