Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorverkoop Mega Piraten Festijnen 2017 gestart

Volle MPF tent in Borger

NIJMEGEN – Nieuwjaarsnacht, klokslag twaalf uur, is de voorverkoop voor de eerste drie Mega Piraten Festijnen van 2017 begonnen.

Vroege vogels kunnen gebruik maken van de early bird-korting. Normaal gesproken kost een kaartje 22,50 euro, met deze korting betaal je slechts 17,50 euro (genoemde bedragen zijn exclusief reserveringskosten).

Voor het voorjaar van 2017 zijn de volgende data geprikt: zaterdag 18 maart in Borger, zaterdag 25 maart in Nijmegen (Goffertpark) en vrijdag 31 maart in Lemelerveld. Mogelijk volgen later nog extra data.

Er zijn weer verschillende grote namen vastgelegd. De volledige programma’s worden later bekendgemaakt, maar de organisatie kan per feest alvast een aantal namen noemen.

Borger: Bökkers, John de Bever, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Esperando’s, Lee Towers, Ancora, Koos Alberts en René Karst & Stef Ekkel (deze laatste twee zowel solo als gezamenlijk).

Nijmegen: John de Bever, John West & Lange Frans, René Karst & Stef Ekkel (solo en gezamenlijk), Jannes, Belinda Kinnaer, Bökkers, Jeffrey Heesen, Snollebollekes, Ancora, René Schuurmans, Marianne Weber, Ronnie Ruysdael, Frans Duijts en Gebroeders Ko.

Lemelerveld: Jan Smit, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, John West & Lange Frans, Stef Ekkel, Bökkers, John de Bever, Ancora en Django Wagner.

Meezingfeest
Het Mega Piraten Festijn trekt al sinds 2003 door Nederland. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots.

De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Nedersaksische dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af!

Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap; alles kan en mag.

De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek.

Kaartverkoop via www.megapiratenfestijn.nl.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.