Direct naar de inhoud.

VV PJC mag zich de beste sportkantine van Noord-Nederland noemen

  • door:
  • op:
PJC Nieuwe Pekela beste sportkantine Noord Nederland

NIEUWE PEKELA – Voetbalvereniging PJC blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Dit concluderen mystery quests die de vereniging meerdere keren hebben bezocht.

De verkiezing van de beste sportkantine van de regio is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Op basis van ervaringen en rapportages is de beoordeling tot stand gekomen. De Gouden spatel voor de beste sportkantine is uitgereikt door Hilde Houtsma, accountmanager Heineken Noord-Nederland.

De mensen van PJC zijn supertrots. ‘We doen altijd onze uiterste best om iedereen het zo goed mogelijk naar de zin te maken, en de gezelligheid na een wedstrijd of training is leuk om te zien’. Daarnaast vinden ze hun deelname aan het Goed Getapt programma belangrijk. Het streven is nog meer kwaliteit te leveren en de gasten extra tevreden te stellen. Dat de gasten van de voetbalvereniging tevreden zijn is wel duidelijk. Ook zij zijn superblij met de behaalde overwinning en weten nu zeker dat je bij hun vereniging terecht kan voor het best getapte glas bier.

Accountmanager Heineken Hilde Houtsma vertelt, ‘Al meer dan tien jaar helpen wij horecazaken met trainingen en workshops over kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt pils, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaal bier. Voor sportkantines hebben we een speciale categorie, geheel toegespitst op wat voor hen belangrijk is. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Voetbalvereniging PJC op de beste manier van hun bier kunnen genieten’.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal