Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Warm welkom op Ubbo Emmius Veendam

Open dag Ubbo Emmius Veendam

VEENDAM – Op woensdag 25 januari houdt Ubbo Emmius Veendam Open Dag. Deze dag laat Ubbo Emmius kinderen en ouders zien en ervaren wat de school te bieden heeft. Een kleinschalige school waar iedere leerling de kans krijgt om op te stromen naar een hoger niveau. Een eigentijdse school waar al drie jaar gewerkt wordt met de iPad en leerlingen iedere dag huiswerk maken onder begeleiding op school. Een gezonde, rookvrije school die oog heeft voor leerlingen én ouders!

Robots

Van 18.30 tot 21.00 uur is de school open voor belangstellenden. Alle bezoekers krijgen een presentje. Er worden lekkere hapjes geserveerd door leerlingen. In de lokalen is er van alles te doen, zoals pizzabroodjes bakken, gel maken, airbrushen.. Ook worden de robots van de Lego League gedemonstreerd. Er kan gesproken worden met leerlingen, docenten en ouders over het onderwijs op school. Op de website; ubboemmius.nl kunt u verdere informatie over de school vinden. Iedereen is van harte welkom op de Open Dag op woensdag 25 januari.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.