Direct naar de inhoud.

NOVA-zwemmers op NJJK in Eindhoven

  • door:
  • op:

De NOVA deelnemers
EINDHOVEN – Van 26 t/m 29 januari vonden in het Pieter van den Hoogenband-zwemstadion in Eindhoven de Nederlandse Kampioenschappen korte baan voor junioren en jeugd plaats. Zwemvereniging NOVA verscheen met acht zwemmers op individuele en estafette afstanden aan de start.

Het zwemmen op een NK is elke keer weer een mooie en leerzame ervaring. Jolien Wind, Tessa Kooi, Lisanne Boets, Yara van Kalmthout en Ruben Kooi stonden op individuele afstanden op de blokken. Fleur Vialle, Elin Manning (ontbreekt op de foto) en Marieke Wind kwamen de estafettes versterken. Er werd snel gezwommen en menig persoonlijk record sneuvelde.

Zwemmers en trainers kijken tevreden terug op het toernooi.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal