Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zweminstuif voor senioren

Petra van den Bosch – Foto: Herman Alink

VEENDAM/PEKELA –  Op maandag 13 februari 2017 vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag in zwembad Tropiqua.

Workshops
De middag wordt georganiseerd door team Sport van de gemeente Pekela. U kunt deze middag tussen 14.00 en 15.30 uur deelnemen aan verschillende activiteiten in het water. Er is een workshop Aquabootcamp en een workshop Fifty Fitt. Tussendoor kunt u nog even wat baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad.

Deelname aan de zweminstuif kost € 2,50 per persoon (dit is inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn € 0,20. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor uw eigen rekening.

Heeft u zin gekregen in deze spetterende middag? Meldt u zich dan vóór vrijdag 10 februari 2017 aan door te bellen met, t. 06 11 39 43 01 of te mailen naar: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.