Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Compromis bereikt in conflict biljartvereniging en de gemeente

Foto: Herman Alink RTV1

OUDE PEKELA – Vandaag 11 februari in een gesprek met de voorzitter (Tinus Harms) van de biljartvereniging de Snikke werd ons medegedeeld dat er een compromis is bereikt tussen de vereniging, de Badde en de gemeente Pekela. In de bespreking werd door de vereniging de nota’s getoond waarop zij hun eigendomsrechten stoelden.

1 biljarttafel zal uit de gemeenschappelijk ruimte van de biljartvereniging verhuizen naar de hal in De Binding. In overleg met de beheerder van Mfc de Binding zal een plek worden aangewezen. De kosten om de tafel te verplaatsen komen volledig voor rekening van de Badde. De ontstane vrije ruimte in de biljartzaal zal door de Badde gebruikt worden voor andere activiteiten, waarbij gedacht moet worden aan het plaatsen van tafels en stoelen. Afspraak is dat wanneer deze activiteiten plaatsvinden dit wordt voorgelegd aan de vereniging.

Afgesproken is ook dat er tenminste 2 x per jaar overleg plaats vindt tussen de Badde en de biljartvereniging. De vereniging heeft voorgesteld om het gebruik van de biljarttafel in de hal te monitoren zodat indien er minimaal gebruik van wordt gemaakt deze weer terug te plaatsen. De Badde is het hiermee eens.

Voor de leden van de biljartvereniging betekent het compromis dat ze iets minder vaak onderlinge partijtjes kunnen spelen maar dat vindt men niet erg. Belangrijker is dat er een eind is gekomen aan het geharrewar en men zich weer helemaal kan richten op de zo geliefde biljartsport.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.