Direct naar de inhoud.

Met Henk Wijngaard in MFC de Breehorn

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – Voor de zesde maal organiseerde Breehorn, Bruisend Hart Veendam een muzikale
middag op Valentijnsdag. Dinsdagmiddag was er voor 55 plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam een gezellige middag waarin de Groningse Henk Wijngaard (70) voor een onvergetelijke middag zorgde. Henk Wijngaard is voor vele ouderen een goede bekende. In 2016 vierde Henk zijn 40-jarig artiestenjubileum. De bekendste hit is misschien wel ‘Met de vlam in de pijp’. Voor o.a de 99 jarige mevrouw Bulthuis was het genieten,ze zong de liedjes nog gezellig mee. Voor óud-schoolmeester Bert Haan was het een weerzien na vele jaren. ‘ik kon Henk Wijngaard al toe hij een jochie van 6 jaar was.

MFC de Breehorn is het ‘activiteitenhart’ voor de wijk. In en om MFC De Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd. MFC De Breehorn is er namelijk voor de buurt en de buurt is belangrijk voor het MFC de Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werkten op 14 februari zes jaar formeel samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van de Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren. – [Peter Panneman]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal