Direct naar de inhoud.

Jeu de boules toernooi in Veendam voor 55-plussers

  • door:
  • op:

Veendam Beweegt gaat in het Julianapark in Veendam een jeu de boules toernooi organiseren voor 55-plussers. Op vrijdag 27 augustus kunnen ervaren en minder ervaren jeu de boules spelers met elkaar de strijd aangaan. 

Maandelijks organiseert Veendam Beweegt een sportactiviteit voor de 55-plusser. Met ditmaal dus een jeu de boules toernooi. Het toernooi vindt plaats in het Julianapark achter het gemeentehuis van 10.00 uur tot 11.30 uur. Voor meer informatie kijk op de website van Veendam Beweegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-