Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uitverkochte Stainkroeg tijdens Carnaval

Uitverkochte Stainkroeg (F: Peter Panneman)

OMMELANDERWIJK – Afgelopen zaterdagavond werd er door jong en oud uitbundig carnaval gevierd in een uitverkochte Stainkroeg te Ommelanderwijk, met als thema Americana. Feestband ‘De Moeflons’ brachten een swingend repertoire ten gehore wat tot in de late uurtjes duurde.

Gasgat

Met deze carnavalsavond kwam er voorlopig een eind aan een reeks van activiteiten van Prins Peter de Allergrootste en Raad van Elf. Vanaf nu zal ‘Gasgat’ weer normaal Ommelanderwijk en Zuidwending heten. Op de 11 november 2017 komt de Raad van Elf wederom bij elkaar en gaat zich dan beraden over een nieuwe Prins Carnaval en de nodige activiteiten.

[Peter Panneman]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.