Direct naar de inhoud.

Uitverkochte Stainkroeg tijdens Carnaval

  • door:
  • op:
Uitverkochte Stainkroeg (F: Peter Panneman)

OMMELANDERWIJK – Afgelopen zaterdagavond werd er door jong en oud uitbundig carnaval gevierd in een uitverkochte Stainkroeg te Ommelanderwijk, met als thema Americana. Feestband ‘De Moeflons’ brachten een swingend repertoire ten gehore wat tot in de late uurtjes duurde.

Gasgat

Met deze carnavalsavond kwam er voorlopig een eind aan een reeks van activiteiten van Prins Peter de Allergrootste en Raad van Elf. Vanaf nu zal ‘Gasgat’ weer normaal Ommelanderwijk en Zuidwending heten. Op de 11 november 2017 komt de Raad van Elf wederom bij elkaar en gaat zich dan beraden over een nieuwe Prins Carnaval en de nodige activiteiten.

[Peter Panneman]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-