Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers SOM maken filmpje en lied voor vrijwilligersprijs

STADSKANAAL – De vrijwilligers van de SOM hebben speciaal voor de vrijwilligersprijs een filmpje en een “SOM-lied” gemaakt. In het filmpje zingen een aantal vrijwilligers het “SOM-lied” en laten ondertussen zien wat ze elke week doen. Met het filmpje hopen de vrijwilligers hopen ze om in aanmerking te komen voor de vrijwilligersprijs 2017 van de gemeente Stadskanaal.

 

SOM is de afkorting van Solidariteit Onder Mensen. De vrijwilligers verzorgen al bijna 20 jaar wekelijks een driegangen menu voor mensen die om uiteenlopende redenen problemen ondervinden in hun bestaan.

Om dit werk te blijven doen is geld nodig. Er zijn een aantal particulieren die de SOM sponsoren en ook enkele kerken leveren een financiële bijdrage. Voor subsidie komt de stichting echter niet in aanmerkingen. Daarom hopen ze met het filmpje de vrijwilligersprijs van duizend euro te winnen.

 Het “SOM-lied” is hier volledig te zien en te beluisteren.

 

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.