Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Autowasserette kiest voor maatschappelijk ondernemen

STADSKANAAL – Ondernemers worden zich er steeds meer van bewust dat ondernemen niet alleen draait om winst maken. Voor veel ondernemers wordt het maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker.

 

Een voorbeeld van zo’n ondernemer is Wietze Hulshof. Hij is eigenaar van een succesvol accountantskantoor met meerdere vestigingen. Samen met zijn compagnon Dick Dijk heeft hij Car Cleaning overgenomen van het werkvoorzieningsschap Wedeka.

 

Het bedrijf gaat verder onder de naam Nano Clean Carwash. Naast het binnen en buiten met de hand schoonmaken van auto’s biedt het bedrijf nu ook de mogelijkheid om auto’s te laten beschermen met behulp van Nano techniek.

 

We waren tijdens de heropening op zaterdag 1 april aanwezig en spraken met beide eigenaren over het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

1 Reactie op “Autowasserette kiest voor maatschappelijk ondernemen

  1. Is alweer kapot,doordat deze mensen hun afspraken niet na kwamen en rekeningen niet betaslden.En vakwerk overlieten door ongeschoold personeel.Al met al hebben zij wat wedeka in 11 jaar heeft opgebouwd in nog geen jaar kapot gemaakt.En dat noemt zich zaken lui,oplichters zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.