Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ronald & Aïsha komen met eerste Engelstalige single

Ronald & Aïsha – Have you ever seen the rain.

OUDE PEKELA – Het duo Ronald & Aisha uit Oude Pekela komen met hun ‘eerste’ Engelstalige single . Het is deze keer geen eigen geschreven nummer maar een cover van het  door John Fogerty geschreven ‘Have you ever seen the rain’ uit 1971. Om deze bekende cover uit de jaren 70 een eigen sound te geven hebben ze hun versie acapella opgenomen met alleen pianobegeleiding , gespeeld en geproduceerd door Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn.

Het nummer wordt uitgebracht onder het Marcotto label.
De vorige (eigen geschreven)nummers van dit duo waren uitsluitend Nederlandstalig o.a. ‘ 7 lange maanden ‘ en ‘ Veel te kort Veel te jong ‘ en hun single ‘ Heidi ‘. Tevens is er in het verleden ook wat solowerk opgenomen Aïsha (toen 12 jaar oud) kwam begin 2015 met het nummer ‘ Silverstar ‘ en Ronald met ‘Geef je hart voor echte liefde’ . Na deze solo singles zijn deze 2 artiesten een duo gaan vormen en treden doorgaans ook alleen maar samen op , zowel de duetten als veel solonummers komen tijdens hun optredens voorbij.

Het volgende nummer die uit gaat komen staat ook al weer in de startblokken , een Nederlandstalige cover maar dan ook weer in een eigen jasje. Maar hiervoor nog even geduld tot de zomer van dit jaar.

Voor meer informatie kunt u ze volgen via Youtube, Facebook en op: www.ronaldenaisha.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.