Direct naar de inhoud.

Buurtinitiatief in Wildervank

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Bewoners van de Beukenlaan en Acacialaan in Wildervank hadden vorig jaar een verzoek ingediend voor een bijdrage uit het Burgerinitiatief. Onlangs mochten ze positief antwoord vanuit de gemeente Veendam ontvangen.

Speeltuin

Het zand van de speeltuintjes (onder de speeltoestellen) moest worden vervangen voor rubberen grastegels. Zo wordt voorkomen dat katten hun behoeften doen in het zand. Onlangs was het zover en gingen de bewoners met een ingehuurde ploeg alles bewerken, tegels leggen en graszaad aanbrengen. Alles gesubsidieerd door de gemeente Veendam staken de buurtbewoners zelf de handen uit de mouwen. Met als eindresultaat voor de kinderen een mooi schoon en fris speeltuintje.

[ Foto en tekst: Peter Panneman ]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal