Direct naar de inhoud.

Nieuwe sponsoren tennisvereniging LTC Oude Pekela

  • door:
  • op:

Angela van Dalen (Klaverblad), Jack Pinkster (Hypotheekexpert) en Johan Pander (r)
(LTC Oude Pekela)
OUDE PEKELA – Tennisvereniging LTC in Oude Pekela heeft nieuwe sponsoren. “Met Klaverblad Verzekeringen en Hypotheek Expert Jack Pinkster voegen wij prachtige namen toe aan het lijstje van onze tennisvereniging”, zegt Johan Pander van de sportvereniging.

“Trots is het juiste woord wat in mij opkomt”, vertelt Pander. Hij is ervan overtuigd dat LTC Oude Pekela en de sponsoren in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen.

Klaverblad Verzekeringen sponsort al een aantal jaren met veel plezier plaatselijke amateurverenigingen op het gebied van sport en cultuur. “Wij staan als bedrijf midden in de samenleving en leveren op deze manier graag een bijdrage aan verenigingen waar mensen samen actief zijn en met elkaar veel plezier beleven in hun vrije tijd”, aldus de verzekeringsmaatschappij.

Jack Pinkster is aangesloten bij de formule Hypotheek Expert, gevestigd in Oude Pekela. Financiële zaken en verzekeringen vergen het nodige onderhoud. Jack is een man van het gebied, deze samenleving en komt bij u thuis.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal