Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jaarlijkse rommelmarkt Baptisten Nieuw-Buinen op zaterdag 6 mei

Baptisten Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN De jaarlijkse rommelmarkt van de jongerengroepen, de zondagsschool, Rock Solid en Solid Friends, van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 mei. Als u spullen heeft en beschikbaar wil stellen voor deze rommelmarkt wil de organisatie deze wel bij u ophalen. U kunt dit doorgeven aan Harry de Raaf (06-10029866) of Richard Hospers (06-27181015).

Woensdag 4 mei of donderdag 5 mei vanaf  19.00 uur komen ze de spullen dan bij u halen of maken een afspraak om dat te doen. Zaterdag 6 mei 8.00 uur tot 12.00 uur proberen ze dat om te zetten in geld om met de jeugdgroepen activiteiten te kunnen organiseren.

Graag ziet de organisatie u op de rommelmarkt om spullen te kopen, een kopje koffie te drinken of een lekkere broodje hamburger of braadworst te eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.