Direct naar de inhoud.

Jaarlijkse rommelmarkt Baptisten Nieuw-Buinen op zaterdag 6 mei

  • door:
  • op:
Baptisten Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN De jaarlijkse rommelmarkt van de jongerengroepen, de zondagsschool, Rock Solid en Solid Friends, van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 mei. Als u spullen heeft en beschikbaar wil stellen voor deze rommelmarkt wil de organisatie deze wel bij u ophalen. U kunt dit doorgeven aan Harry de Raaf (06-10029866) of Richard Hospers (06-27181015).

Woensdag 4 mei of donderdag 5 mei vanaf  19.00 uur komen ze de spullen dan bij u halen of maken een afspraak om dat te doen. Zaterdag 6 mei 8.00 uur tot 12.00 uur proberen ze dat om te zetten in geld om met de jeugdgroepen activiteiten te kunnen organiseren.

Graag ziet de organisatie u op de rommelmarkt om spullen te kopen, een kopje koffie te drinken of een lekkere broodje hamburger of braadworst te eten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal