Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Programma Vinyl Express naar de zondagavond

Emmo Spieard

RTV1 – Het populaire radioprogramma Vinyl Express van Emmo Spieard gaat verhuizen van de donderdagavond laat naar de vroege zondagavond. Hiermee heeft de programmaleiding een stap gemaakt naar harmonisatie van het Nederlandse en populaire (piraten)muziekgenre op één en dezelfde dag. Van af heden zal de zondagmiddag tot middernacht in het kader staan van deze muziek inclusief informatie.

Cultuur 

Piratenmuziek is erg belangrijk in onze Veenkoloniale regio. Je mag wel zeggen dat het een stuk cultuur is geworden. Nu de piratenzenders, vanwege torenhoge boetes, minder te horen zijn is het dus goed te weten dat je op zondagmiddag en avond kunt afstemmen op RTV1.

Piratenmuziek

Emmo is behept met piratenmuziek vanaf zijn jeugdjaren. Hij is zijn carrière begonnen bij de lokale omroep in Veendam toen hij nog maar 12 jaar was.. “Het was toen natuurlijk helpen en meewerken met de bestaande programma’s”, aldus Emmo. Vinyl Express bestaat inmiddels alweer 5 jaren. Het programma werd na de fusie RTV Parkstad / RTV Stadskanaal bij RTV1 uitgezonden op de donderdagavond laat maar krijgt nu het tijdstip zondagavond 18.00 uur tot 20.00 uur.

Het gezellige zondagmiddag/avond programma bij RTV1 ziet er nu als volgt uit:

  • 15.00 uur – 17.00 uur De Vliegende Schijven
  • 17.00 uur – 18.00 uur Die Deutsche Schlagerstunde
  • 18.00 uur – 20.00 uur Vinyl Express
  • 20.00 uur – 00.00 uur De Gouden Uren

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.