Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onstwedde blijvend leefbaar

ONSTWEDDE – heeft veel te bieden voor haar inwoners. Er zijn fantastische faciliteiten; voetbalvelden, tennisbanen, een sport en zwembad, een multifunctionele accommodatie, scholen , winkels en bedrijven.

Al deze faciliteiten verhogen de leefbaarheid van het dorp. Bovendien is er op dit moment een mooie diversiteit aan winkels en bedrijven en dat moet ook zo blijven. We willen een dorp waar het ook op de langere termijn mogelijk blijft om de dagelijkse boodschappen te doen. Een dorp zonder deze winkels zou zeer ten koste gaan van de leefbaarheid.

De ondernemers in Onstwedde doen hun uiterste best om hun bedrijf een toekomst te geven en om de Onstwedders en bewoners in de regio van dienst te zijn. Het is echter wel belangrijk dat men, daar waar het kan, ook een beroep doet op deze ondernemers.

De Handelsvereniging Onstwedde heeft een werkgroep in het leven geroepen om de aanwezigheid van bedrijven en winkels te promoten. Deze werkgroep bedacht een aansprekende promotiecampagne onder de naam ‘Ik koop altied in Onstwedde’.

Acties! De komende maanden zullen er allerlei leuke acties worden ‘uitgerold’. We beginnen met het aanbieden van de ‘Onstwedder Shopper’. Een hele mooie boodschappentas voorzien van een slogan om trots op te zijn. De shopper is gevuld met leuke, bruikbare producten en hele mooie aanbiedingscoupons. De shopper kost slechts € 10,- maar de werkelijke waarde kan al snel oplopen tot € 50,- of meer! Deze shopper zal vanaf 11 mei worden aangeboden aan alle inwoners van Onstwedde. De verenigingen in het dorp dragen ook hun steentje bij aan deze actie. De leden van de verenigingen zorgen voor de verspreiding van de Onstwedder shoppers en zullen deze op donderdagavond 11 mei huis aan huis aanbieden. Uiteraard zal niet iedereen bezocht kunnen worden maar vanaf 12 mei zal de shopper voor iedereen verkrijgbaar zijn bij de winkels in Onstwedde.

Ingezonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.