Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vanavond gaan dromen in vervulling in Geert Teis

Theater Geert Teis (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Vanavond, 11 mei, gaan dromen in vervulling in het Geert Teis Theater. Projectgroep Droom is ontstaan door een activiteit van leerlingen die de opleiding gehandicaptenzorg niveau 4 doen. Tijdens een activiteit In het gemeentehuis bedacht een groepje van vijf meiden, allen in opleiding gehandicaptenzorg niveau 4. De meiden kozen het project met het oog op de maatschappij en laten kinderen met een beperking de hoofdrol spelen.

De kinderen die in deze theateravond gaan spelen zitten allemaal op de Meidoornschool in Stadskanaal. De Meidoornschool is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. De kinderen zijn dol enthousiast om mee te doen aan deze leuke avond!

De avond gaat er als volgt uitzien: het word een prachtige theateravond in Geert Teis. De hele zaal zit vol en de kinderen gaan van alles doen. Als verassing komen er ook een aantal gast artiesten. Het belooft een avond te worden vol spektakel.

Waarom heten we nou projectgroep Droom? Iedereen heeft dromen niet waar? De kinderen die mee gaan doen aan dit project zitten vol met dromen en die gaan ze laten uitkomen! Een aantal dromen heeft de groep al laten uitkomen, en deze zijn terwijl ze zijn uitgevoerd op film vastgelegd. De filmpjes worden vanavond getoond op groot scherm, maar ook tijdens de avond zullen er nog vele dromen in vervulling gaan.

Wilt u ook bij deze prachtige theateravond zijn? Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar!
Deze kunt u reserveren via: projectgroepdroom@gmail.com of bel naar 0599-612501.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.