Direct naar de inhoud.

Open dag bij Kanovereniging Stadskanaal

  • door:
  • op:
Kanovereniging Stadskanaal

STADSKANAAL – Stap eens in een kano en ervaar die nieuwe belevenis: je bent en voelt je een met je boot, het water  en de natuur. Natuurlijk na het  instappen schommelt de kano met jou en voel je je even onzeker. Na een paar slagen met je peddel voel je je al geruster, je voelt je de baas over de kano en daar gaat het om.

De techniek is simpel  en voor de begeleiding staan ervaren kanovaarders bij de Kanaalster Kanovereniging  klaar om het je in een kort tijdsbestek te leren.

Kanovaren, een nieuwe belevenis of uitdaging.
Belangstellenden die het willen beleven zijn komende zaterdag 20 mei tussen 14:00 en 16:00 van harte welkom bij Kanovereniging Stadskanaal e.o., KVSO.

Zaterdag 20 mei is tevens ”Dag van de Watersport”, een evenement van het Koninklijke Nederlands Watersportverbond, waar KVSO bij is aangesloten.

Zaterdag is het er gezellig druk bij KVSO, dat haar onderkomen heeft tegen de Pageplas aan de weg naar het Pagedal te Stadskanaal. Daar staat het onderkomen ’De Brouken’’, een boerderij waar de vereniging zetelt.

Kom kijken wat het onderhoud aan kano’s betekent maar kies gerust een kano uit om al dan niet onder leiding van de ervaren leden, een rondje Pageplas te varen. De deuren bij KVSO staan op deze Dag van de Watersport open.

De dag van de Watersport is een aanloop naar de kan-varen-cursus welke bestaat uit zes trainingen die begint op 2 Juni. In de kan-varen-cursus worden techniek, veiligheid, materiaal kennis en wedstrijdsport behandeld zodat er een goede basis is voor de aanschaf van een kano, het kano-polo team te versterken of wellicht te gaan trainen om aan een tocht op groot water deel te gaan nemen. Zie voor meer info: www.kvso.nl.

Ingezonden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal