Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

24 juni muzikaal spektakel bij Museumspoorlijn STAR

STAR museumspoorlijn

STADSKANAAL – Muziekliefhebbers opgelet! Zaterdag 24 juni staat bij Museumspoorlijn STAR geheel in het teken van ‘Train and Music’. Op de stations Stadskanaal en Veendam vinden de hele dag optredens plaats. En niet alleen op de stations; ook in de trein kun je genieten van muziek.

Deze dag is een open podium. Vele muzikanten en bands uit de regio hebben zich opgegeven. Zo zullen o.a. Folkyah, Doggy Back Writers, 42 Missed Steaks, Cleveland Steamers, Woolfsend, Sebastiaan en Stefan en Luke and the Bluesnakes optreden.

Optredens in de trein en op de stations
De treinen vertrekken om 11.00 en 14.30 uur vanuit Stadskanaal. Om 12.45 en 16.15 uur vertrekt de muzikale trein uit Veendam. In de trein vinden er optredens plaats van Talitha, Folkyah, Danny Matthijs, Peter Kuntkes en Erik Bos. Op de stations Stadskanaal en Veendam zijn er ook meerdere optredens.

Prijzen
Voor de treinritten gelden de normale tarieven van Museumspoorlijn STAR. Kijken en luisteren naar de muziek op de stations is gratis.

Meer informatie
Meer informatie, zoals de complete dienstregeling en het schema van de optredens, is te vinden op www.stadskanaalrail.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.