Direct naar de inhoud.

Jan Korte opent Pannakooi bij Margaretha Hardenbergschool

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Leerlingen van de Margaretha Hardenbergschool in Veendam beschikken sinds afgelopen maandagmorgen over een eigen Pannakooi. Ze hebben samen met professionele bedrijven aan de bouw van deze kooi gewerkt. De leerlingen hielpen mee met zagen, timmeren en zand kruien. Ook legden ze, onder begeleiding, de nieuwe tegels van de bestrating.
Oud-SC Veendam-speler, -directeur en -trainer en nu manager voetbalzaken bij FC Emmen Jan Korte opende de Pannakooi maandagmorgen op feestelijke wijze. Hij deed dit samen met school directeur Jenne Olijve.

Aansluitend hielden de leerlingen een voetbaltoernooi. Het winnende team neemt een wisselbeker in ontvangst. Dit toernooi wordt jaarlijks in de laatste weken van het schooljaar gehouden.
De Margaretha Hardenbergschool biedt speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende leerlingen van vier tot twintig jaar in een SO-afdeling en een VSO-afdeling op twee verschillende locaties in Veendam.

(Peter Panneman)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal