Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lodewijk Asscher bij Margaretha Hardenbergschool

Foto/tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Lodewijk Asscher (PvdA) bracht vrijdag rond het middaguur een bezoek aan de Margaretha Hardenbergschool aan de Schoolstraat in Veendam. Samen met fractieleden van de PvdA van de gemeente Veendam sprak Asscher op de school over het thema bestaanszekerheid. De Margaretha Hardenbergschool biedt speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende leerlingen van vier tot twintig jaar in een SO-afdeling en een VSO-afdeling op twee verschillende locaties in Veendam.

Het bevoegd gezag is de Scholengroep OPRON. Asscher ging samen met leerkrachten op de school het gesprek aan onder het genot van een broodje. Daarna ging men op de fiets naar de volgende afspraak in Veendam.

  • Op de foto zie je Ans Grimbergen van de PvdA Veendam in gesprek met Lodewijk Asscher (F: Peter Panneman)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.