Direct naar de inhoud.

PvdA Veendam kiest wethouder Ans Grimbergen als nieuwe lijsttrekker

  • door:
  • op:
Ans Grimbergen (midden) is door haar partij verkozen tot lijsttrekker | Foto: PvdA Wildervank/Veendam

VEENDAM – De PvdA van Wildervank/Veendam heeft vrijdag wethouder Ans Grimbergen gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Daarnaast werd ook de kandidatenlijst voor de verkiezingen bekend gemaakt. In totaal staan er 33 kandidaten op de lijst. 

Op nummer 2 van de lijst staat voorzitter Rob Haije gevolgd door Josh Tepper, Ben Kenters, huidig fractievoorzitter Vladimier Slor, Albert Greven en Pieta Loots.

Steving verkiezingsprogramma

‘Ik ben ontzettend blij en vereerd om de PvdA lijsttrekker te zijn’, aldus de kersverse lijsttrekker Grimbergen. ‘Er is een mooie lijst met mensen die zich volop willen inzetten. Dat is nodig want er ligt een stevig verkiezingsprogramma, maar ook een grote maatschappelijke en politieke opgave. We hebben elkaar hard nodig om samen onze doelen voor  Gezonde en Gelukkige Veendammers de komende 4 jaar te realiseren.’

Opnieuw wethouder?

De PvdA van de Parkstad heeft hun lijsttrekker ook benoemd als kandidaat wethouder. Mocht Grimbergen na de verkiezingen inderdaad opnieuw wethouder worden, is dat haar tweede termijn. Grimbergen: ‘Ik hoop dat ik in de gelegenheid wordt gesteld mijn wethouderschap op het sociaal domein te kunnen voortzetten zodat de ingezette verbeteringen en nieuwe beleidsinitiatieven, ook tot opbrengsten kunnen leiden’.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal