Direct naar de inhoud.

Burgemeester ontbijt met Leerlingen Margaretha Hardenbergschool

  • door:
  • op:
Archieffoto: B.J. Brinkman -RTV1

VEENDAM – Week 45 is de week van ‘Het Nationaal Schoolontbijt’. Burgemeester Sipke Swierstra en een aantal wethouders ontbijten dan op dinsdag 5 november met leerlingen van de Margaretha Hardenbergschool. Om 09.00 uur schuift iedereen aan in de raadzaal van het gemeentehuis in Veendam.

Week van het Nationaal Schoolontbijt
Het burgemeestersontbijt maakt deel uit van de week van ‘Het Nationaal Schoolontbijt’. Tijdens deze week ontbijten ruim 500.000 kinderen samen op 2.500 basisscholen. Burgemeester Sipke Swierstra heeft dit jaar leerlingen van de Margaretha Hardenbergschool uitgenodigd om bij hem op het gemeentehuis te komen ontbijten. Op deze manier geven ze allemaal het goede voorbeeld dat gezond ontbijten ook heel belangrijk is.

Donatie
Burgemeester Sipke Swierstra betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Stichting ‘Het Vergeten Kind’. Deze stichting zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal