Direct naar de inhoud.

Sportbelevenis leerlingen Margaretha Hardenbergschool

  • door:
  • op:
F: B.J.Brinkman – RTV1

VEENDAM – Maandag 19 maart vindt de jaarlijkse ‘Special Heroes Day’ plaats voor leerlingen van de Margaretha Hardenbergschool. Van 09.00 tot ongeveer 11.30 uur maken tientallen leerlingen kennis met niet alledaagse sporten in de Sorghvliethal. De leerlingen krijgen de kans om in aanraking te komen met nieuwe sporten en activiteiten. Echter het belangrijkste van deze ochtend is de plezierbeleving. In 5 rondes van ongeveer 25 minuten, gaan de leerlingen alle activiteiten bij langs.

Van een clinic van Kickbokser Sem Schilt, tot je uitleven in een dynamisch spelletje Floorball. Trucjes uitproberen in de pannakooi of met een pijl & boog een parcours volgen en schieten op targets, het kan allemaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal