Direct naar de inhoud.

“Pronkjewailtoernooi” bij WSS met korfballegende Leon Simons

  • door:
  • op:
Foto ingestuurd door toernooi commisiie WSS

OUDE PEKELA – Ook dit jaar organiseert korfbalvereniging WSS het tradionele “Pronkjewailtoernooi” weer. De 37e editie is een weekend vol met korfbal en wel op zaterdag 4 en zondag 5 november in sporthal MFC De Binding. Korfballegende Leon Simons verzorgd op zaterdag 4 november vanaf 10.00 uur aan alle jeugdteams een clinic.

Simons behaalde talloze kampioenschappen met zijn club PKC/SWKGroep. Werd drie keer wereldkampioen met het Nationale team en veroverde vier keer de Europese titel. Op dit moment is Simons projectleider Schoolkorfbal bij de Nederlandse korbalbond. De toernooicommissie van WSS is bijzonder trots op de komst van Simons. ‘Met behulp van verschillende Pekelder ondernemers is het ons gelukt, en uiteraard zijn we de ondernemers hiervoor zeer erkentelijk’.

De toeschouwers zullen flink aan hun trekken komen met het ‘Pronkjewail’ toernooi. Om 12.45 gaan de allerjongste korfballertjes (kangoeroes) lekker los in de sporthal. Vanaf 15.30 uur zullen WSS 3, 4 en 5 te bewonderen zijn.

Op zondag 5 november staat het toernooi in het teken van de selectie, zij spelen al een aantal jaren een driekamp. De selecties van Thriantha uit Hoogeveen en Vitesse uit Beilen komen deelnemen aan dit toernooi. De eerste wedstrijd begint om 10.00 uur en de laatste wedstrijd zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

De toernooicommissie nodigt iedereen uit om deze 37e editie aanwezig te zijn. U wordt met open armen ontvangen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal