Direct naar de inhoud.

Spannende avondwandeling door boswachterij Gieten Borger

  • door:
  • op:
Zintuigenexpeditie Borger-Gieten

BORGER – Wilt u ontdekken hoe het is om in de avonduren door het donkere bos te wandelen? Zet al uw zintuigen op scherp en kom op woensdag 19 juli a.s. naar Buitencentrum Boomkroonpad! De wandeling is voor jong en oud. Het wordt een avontuurlijke tocht door het bos, waarbij u een ultieme natuurbeleving krijgt.

 De natuurgids van Staatsbosbeheer neemt u mee voor een spannende belevingstocht door de bossen en over de heide van boswachterij Gieten-Borger. Zet al uw zintuigen op scherp, want er is onderweg van alles te beleven. Door het bos gaat de tocht niet alleen over de gebaande mensenpaden, maar soms ook over kleine smalle paadjes, dwars door het bos. Onderweg wordt u ook nog geblinddoekt, zodat u kunt ervaren hoe het is om andere zintuigen op scherp te zetten als je door het donker loopt. Reuze spannend!

We hopen tijdens de avondtocht ook nachtdieren te horen of te zien. Wellicht dat we reeën of vleermuizen treffen of dat u de bosuil hoort roepen.

 Informatie en aanmelden

De zintuigenexpeditie vindt plaats op woensdagavond 19 juli. Het start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kosten bedragen € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag vooraf aanmelden bij het Buitencentrum: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl.

Tip: trek bedekkende kleding aan i.v.m. de muggen en stevige/waterdichte schoenen aan.

Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en voor de overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal