Direct naar de inhoud.

Pekelpop aanstaande zaterdag wederom on tour in Heiligerlee

  • door:
  • op:

OUDE PEKELA/HEILIGERLEE – Net als vorig jaar augustus is de stichting Pekelpop aanstaande zaterdag 22 juli 2017 te gast bij Gerhardt en Gea, Napels-Oost 15 in Heiligerlee. Dit keer met de bands Loco-Motive, Ratsmodee en a Tribute to the Ramones.

Belofte maakt schuld vinden ze bij Pekelpop. Na een succesvol tuinconcert op deze locatie werd al snel afgesproken dat een dergelijk evenement op deze plek voor herhaling vatbaar is.

De waanzinnige Ramones-vertolkers en de underground rockformatie Ratsmodee zijn voor Pekelpop (en zeker voor de regelmatige bezoekers) goede bekenden. Deze twee acts worden aangevuld met de sleaze-rock band Loco-Motive. Alles over deze bands is terug te lezen via de Facebook-pagina (www.facebook.com/pekelpop) of website van Pekelpop, www.pekelpop.nl.

Plaats van handeling is Napels-Oost 15 in Heiligerlee op zaterdag 22 juli 2017 van 15.00 tot 23.00 uur. De entree is zoals altijd gratis, mits er wel even van te voren wordt aangemeld via Facebook, mail of website.

Ingezonden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal