Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomerwandelen door de natuur

Foto: Ineke van Os / Staatsbosbeheer Drouwen

DROUWEN – Het is zomer, tijd om naar buiten te gaan! Bij Buitencentrum Boomkroonpad is deze zomer van alles te doen. Op iedere zondag- en woensdagmiddag in augustus kun je met een gids van Staatsbosbeheer een mooie, afwisselende zomerwandeling maken. Ook kinderen zijn van harte welkom. De wandelingen starten zondags om 12.00 uur en woensdags om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad, graag vooraf aanmelden!

Tijdens de zomerwandeling neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee op pad, voor een leuke ontdekkingstocht in de natuur. De tocht is voor het hele gezin, jong en oud. Je leert en ontdekt van alles over de bomen, de dieren en de vogels van het bos.

Andere Zomeractiviteiten

Naast de zomerwandelingen worden er in de zomer door Staatsbosbeheer nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Een bezoek aan Buitencentrum Boomkroonpad is een bijzondere bosbeleving, waarbij je door de kronen van de bomen kunt lopen. Verder zijn er in de zomermaanden op dinsdag en donderdag de buitendagen, waarbij kinderen van 6 t/m 12 jaar het leven van de eekhoorn ontdekken en hun eigen voederhuisje timmeren

Informatie en aanmelden

De zomerwandelingen vinden plaats tot eind augustus op iedere zondag en woensdag. De wandelingen starten op zondag om 12.00 uur en op woensdag om 13.30 uur en duren ongeveer twee uur. De kosten bedragen € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Vooraf aanmelden bij het buitencentrum: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.Voor meer informatie en voor de overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.