Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Franchiseondernemer stopt met supermarkt

De franchiseondernemers (F: Peter Panneman)

WILDERVANK – Het Franchiseondernemers echtpaar Sander en Elana Boezen stoppen na bijna 2 jaar op 3 september met hun Coöp supermarkt in Wildervank. Als belangrijkste reden noemt Boezen dat ze ondanks een mooie supermarktwinkel zich niet langer thuis voelen. “We hebben de afgelopen periode alles gedaan wat we konden om het de klanten naar de zin te maken”.

Er zijn volgens het echtpaar Boezen nog te veel mensen die de supermarkt in het hart van Wildervank zien als een buurtsuper, en dat is beslist niet zo. Het is een volwaardige supermarkt met eigen keurslagerij (bekend om zijn droge worst) met supermarkt prijzen en inclusief slijterij, stomerij en Post.nl servicepunt. Onlangs hielden ze nog een enquête onder 1000 klanten, waarin verbeter punten zaten.

Het ondernemers echtpaar heeft de winkel inmiddels terug gedaan aan de COOP-organisatie die er een bedrijfsleider heeft opgezet. Voor zover bekend zal het voor de circa 50 personeelsleden geen directe gevolgen hebben, zo laat men weten. Boezen begint elders in de regio met een andere COOP-winkel. Welke wil hij niet zeggen, want het personeel aldaar moet eerst ingelicht worden.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.