Direct naar de inhoud.

Shantykoren, Graaien! en Kindermarkt in centrum Stadskanaal

  • door:
  • op:

Shantykorenfestival – Foto: Ronny Wiekenkamp 112regio-events
STADSKANAAL – Zaterdag 26 augustus a.s. is het goed toeven in het centrum van Stadskanaal. Het 21e Internationale Shantykorenfestival en Graaidag staan weer op de agenda en zorgen voor veel muziek- en koopvertier. Zaterdag 2 september is er de jaarlijkse Kindermarkt.

Shantykorenfestival
Het Shantykorenfestival, met echte zeemansmuziek, begint om 11.00 uur. Aan het einde van de dag om 17.00 uur is er een samenzang van alle 8 koren uit Duitsland en Nederland op het Raadhuisplein.

De vaste, overdekte podia staan op het Menistenplein en aan de Europalaan bij de Eurobrug. Het hoofdpodium met een Duits terras is te vinden op het Raadhuisplein.

Graaidag
Graaien in Stadskanaal kan die dag door het hele centrum! Opruiming-en restpartijen gaan voor weinig geld de deur uit en worden aangeboden d.m.v. een kraampje voor de deur of in de winkel.

Kindermarkt
Zaterdag 2 september zal vanaf de Hoofdstraat t/m de Beneluxlaan en aan het Menistenplein de jaarlijkse kindermarkt worden gehouden. Kinderen van 4-12 jaar kunnen zich aanmelden bij Parfumerie Grachten aan de Hoofdstraat 23 te Stadskanaal. Dit kan tot 11.00 uur op zaterdagmorgen 2 september.

De markt begint om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur mogen de kinderen beginnen met het opbouwen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal