Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Allereerste Kids Festival Borger

Archieffoto spel – Foto: Ronny Wiekenkamp

BORGER – Zoals velen misschien weten hebben Ilse en Anniek uit Borger dit jaar 5 weken gebruik mogen maken van het Ronald McDonalds huis in Zwolle. Dit omdat hun dochter 10 weken te vroeg werd geboren. Het verblijf en de zorg die dit huis hen heeft gegeven hebben zij als zeer bijzonder ervaren. Alles wat er voor je wordt geregeld, niks is te veel. En om iets terug te kunnen doen voor deze geweldige organisatie, organiseren ze samen met  Anke Pepping op 2 september a.s. het Kids Festival Borger. De opbrengst van het festival gaat dan ook volledig naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Ronald McDonald

Voor een minimale bijdrage verblijven de ouders van kinderen die in de naastgelegen ziekenhuizen liggen, in een Ronald McDonald huis. De andere kosten van het verblijf worden gedekt door sponsoren. Daarom vinden Ilse en Anniek het een taak om iets terug te doen. En in dit geval betekent dit het inzamelen van geld via een geweldig nieuw, misschien wel jaarlijks terugkerend, evenement in Borger: Kids Festival Borger.

1e Kids Festival Borger

Zaterdag 2 september a.s. vind het allereerste Kids Festival Borger plaats op het sportveld van het Esdal College in Borger. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur is het sportveld ‘de plek’ waar je als kind met je ouders wilt zijn. Er is van alles te zien en doen. Van een poppenvoorstelling, knutselen tot het springen op een springkussen. En uiteraard ontbreekt een hapje en drankje niet. Zo zal Pannenkoekboerderij de Deugniet aanwezig zijn met allerlei lekkers.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.