Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vervolgbijeenkomst verkeersveiligheid Boven Pekela

Foto: Archief Herman Alink

BOVEN PEKELA – De gemeente Pekela organiseert maandag 4 september 2017 een bijeenkomst in dorpshuis De Riggel over de verkeersveiligheid in Boven Pekela. In een eerdere bijeenkomst is door (een deel van) de bewoners van Boven Pekela aangegeven dat zij problemen ervaren op het gebied van verkeersveiligheid.

Het gaat daarbij onder andere om (te) snel rijdend autoverkeer en overlast door landbouwverkeer. Samen met de bewoners is geïnventariseerd waar die problemen zich voordoen en wat er precies speelt.

Doel van de avond
Op basis van de reacties zijn er diverse mogelijke maatregelen in kaart gebracht en zijn er een aantal varianten uitgewerkt. Wethouder Jaap van Mannekes nodigt de bewoners van Boven Pekela uit om een reactie te geven om zodoende tot de best mogelijke oplossingen te komen. Vervolgens worden de definitieve maatregelen uitgewerkt en uitgevoerd.

Bijeenkomst
De bijeenkomst vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur in Dorpshuis De Riggel, Noordercolonie 13, 9663 TT Boven Pekela. Inloop vanaf 19:00uur. Aanmelden is niet nodig.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.