Direct naar de inhoud.

Bogdike sluit buitenseizoen af met de De Romein Streektoaldag

  • door:
  • op:

VEENDAM – Stichting Bogdike organiseert op zaterdag 30 september ‘De Romein
Streektoaldag’. Een manifestatie met een keur aan artiesten uit de provincie Groningen die zingen en entertainen in de streektaal. Met deze Streektoaldag sluit Bogdike het buitenseizoen 2017 af.

 

Er zijn in het centrum van Veendam nog steeds een aantal leegstaande panden. We gaan 4 van deze panden gebruiken en ze vullen met muzikanten en entertainers. En hopelijk veel publiek. Ook is er een streektoalprogramma in Cafe De Toeter aan het Ben. Westerdiep en in Petit Eetcafe Buuv in de
Kerkstraat. Voor iedere locatie heeft Bogdike een cultureel programma gemaakt. Het is de bedoeling dat de bezoekers van pand naar pand lopen om dat programma mee te maken. Toegang tot de panden is uiteraard gratis.

Aan het programma werken mee: De Straotklinkers, Martin Korthuis & Eddo Pol, Mark Brinkhuizen, Tineke Rouw, Veendammer Mannenkoor, Bert Hadders, Gert Sennema en Westkantstad, Laurens Schreuder en Alex Staal, Zuver Scheerwol, Beecham, Erwin de Vries, Be Schmaal, Harry Niehof, Irene Wilkens & Sikkom
Kult, Roelof van der Velde, Krzysztof Groen, Erik Hulsegge en Zangduo K2. Kortom Veendam gaat zaterdag 30 september massaal over in het dialect. De Romein Streektoaldag begint om 12.45 tot 17.15 uur.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal