Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie schiet ‘beschonken’ man neer

Archieffoto: M. Dol – RTV-1

BORGER – Een verdachte is zondagavond in Ees gewond geraakt door een politiekogel. De man die buiten levensgevaar is werd direct naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie. Het incident had plaats op de Odoornerstraat, vlakbij nachtclub ‘Club Paradise’.

Dienstwapen

De politie reageerde op een melding dat er een beschonken man door Ees reed in een auto. Toen de automobilist werd aangehouden, escaleerde de situatie volledig. Ondanks dat er eerst pepperspray werd gebruikt zag de agent zich genoodzaakt zijn dienstwapen te trekken. De politie doet onderzoek naar het voorval aan de Odoornerstraat.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.