Direct naar de inhoud.

Muzikale bingo zonnebloem Oude Pekela

  • door:
  • op:
Onder leiding van Bert ter Veer een muzikale bingo voor leden van de Zonnebloem e.o. Pekela. F) Herman Alink

OUDE PEKELA – Zonnebloem afdeling Oude Pekela e.o. organiseerde zaterdagmiddag 21 oktober een succesvolle muzikale bingo in MFC Binding te Oude Pekela. Naast de 85 leden waren er 15 vrijwilligers aanwezig voor de begeleiding van de middag. Bert ter Veer bediende de knoppen voor de muziekfragmenten. ┬á

Hoe gaat de muzikale bingo in zijn werk. In plaats van getalletjes staan er 9 muzieknummertjes op het velletje. Per ronde worden er 40 korte muziek fragmenten ten gehore gebracht. Als je het fragment herkent dan kijk je zo snel mogelijk op je bingoformulier of de titel van het betreffende liedje erop staat.

Naast de kunst om een goede bingo te krijgen, werd er ook vrolijk meegezongen. Liedjes zoals, breng die rozen naar Sandra, appeltjes van oranje, over 25 jaar, twee reebruine ogen, mijn naam is Jannes en Annie hou mijn tassie ff vast, brachten de zaal toch echt wel los.

Voorzitter van de Zonnebloem Oude Pekela (Heika Kuiper) vertelde dat ze dit voor het eerst organiseren. Te oordelen naar het plezier en de vrolijkheid dat de mensen hadden, zal het zeker niet de laatste keer zijn geweest.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal