Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Postzegelclub “De Kanaalstreek” springlevend

STADSKANAAL – (video) Postzegelvereniging De Kanaalstreek is springlevend. Dat bleek afgelopen zaterdag 4 november tijdens de jaarlijkse ruil- en verzamelbeurs van de club. Veel bezoekers namen een kijkje in zaal “De Rank” naast de Oosterkadekerk. Volgens de vereniging is de beurs in Stadskanaal het grootste postzegelevenement van Noordoost Nederland.
 
In het verleden werd de beurs gehouden in zaal “De Eendracht” naast de Poststraatkerk in Stadskanaal, waar de club ook haar bijeenkomsten heeft. Vorig jaar was de beurs voor het eerst in De Rank. Voorzitter Hans Kraaibeek is bijzonder tevreden over de nieuwe locatie: “De zaal is wat ruimer en daardoor kunnen er nog meer standhouders en handelaren deelnemen aan de beurs. Ook is er meer licht, waardoor de soms bijzonder fraaie kunstwerkjes op papier beter tot hun recht komen.”

De club heeft er tijdens de beurs vijf nieuwe leden bijgekregen en de teller staat daarmee op 185 leden. Volgens vice-voorzitter Ruud Onstwedder zijn ze nu op een na de grootste postzegelvereniging in Noord Nederland.

Videoreportage: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

2 Reacties op “Postzegelclub “De Kanaalstreek” springlevend

  1. Pieter van Dijk

    Mooie reportage.

    Jij ziet er gezond uit Rudie, komt zeker van al die gehaktballen speciaal.

  2. hallo ik heb nog een kistje met zegels te koop misschien de moeite waard om te komen kijken gr alie oostra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.