Direct naar de inhoud.

Grote veiling van zegels en poststukken

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Postzegelvereniging “De Kanaalstreek” houdt op dinsdag 21 maart haar jaarlijkse grote clubveiling. Tijdens de veiling gaan er ruim 300 kavels onder de hamer, die allemaal zijn ingebracht door eigen leden.

Historisch

Bezoekers van de veiling vinden er een ruim aanbod van topstukken uit Nederland en de Overzeese Rijksdelen. Er wordt een groot aantal insteekboeken geveild met vooral mooi groot formaat motief zegels en diverse grote ‘snuffeldozen’ met tienduizenden zegels. Ook komt er veel posthistorisch materiaal onder de hamer de Veenkoloniën in het bijzonder Stadskanaal. Verder is er een ruim aanbod in ansichtkaarten te vinden. De veiling, die plaatsvindt in zaal De Eendracht achter de protestantse Poststraatkerk in Stadskanaal, is toegankelijk voor iedereen. De veiling begint om 19.45 uur en bezichtiging van de kavels is er mogelijk vanaf 17.30 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal