Direct naar de inhoud.

Veiling ten bate 100-jarig jubileum VV Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:

NIEUW-BUINEN – De voetbal vereniging Nieuw-Buinen viert op 15 juli 2018 haar 100-jarig jubileum. De club  wil dit dan ook groots vieren want een eeuwfeest maak je maar één keer mee. “De jubileumfestiviteiten rond het eeuwfeest worden gehouden volgens een strakke planning”, zegt voorzitter Siert van der Laan.

Van der Laan: “Voor de jeugd is het weekend van 7 juli reeds gereserveerd met diverse activiteiten. Vervolgens is er vrijdag 13 juli een receptie, zaterdagmiddag 14 juli een reünie en op zaterdagavond 14 juli sluiten we het jubileum af met een feestavond”.

Financiën

Om het feest financieel rond te krijgen worden er diverse acties georganiseerd, zo loopt er sinds eind seizoen 2015-2016 een doelpuntenactie van het 1e elftal, per gescoorde competitiedoelpunt worden er door rond de 100 deelnemers € 1,- per doelpunt in de jubileumkas gestopt. Ook is er een doelpuntenactie voor de jeugdteams geweest die geld in het laatje hebben gebracht. Op zondag 17 september is er uiterst succesvolle een open dag geweest met tal van activiteiten. Via de merchandising zijn er vaantjes en petten te koop.

Veiling

Op zaterdag 14 oktober om 20.30 uur vindt er een grote veiling plaats met meer dan 100 kavels. “We willen de sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van artikelen of diensten”. Een ieder die de vv Nieuw-Buinen een warm hart toedraagt kan nog kavels beschikbaar stellen deze zijn nog van harte welkom.

De kavels zijn zichtbaar op de website www.100jaarvvnieuwbuinen.nl en er kan reeds op geboden worden.

Te veilen kavels zijn o.a. optreden van Duo Sound en Arjan Boltjes, biertafel, ballonvaart, ultralight vlucht, business kaarten voor Heerenveen-FC Groningen, gereedschappen, diner en boodschappen, waardebonnen, autobanden set en nog vele andere artikelen.

De uiteindelijke afslag van de kavels vindt plaats op zaterdagavond 14 oktober vanaf 20.30 uur. Het is een openbare veiling en plaats van handeling is het sportcomplex Buunerdrome Zuiderdiep 156 in Nieuw Buinen waarbij iedereen van harte welkom is. De veiling staat onder leiding van de vermaarde veilingmeester Gilbert Bastiaanssen.

Contactpersoon namens de jubileumcommissie is Piet Kamphuis 06-51611546 kamp047@gmail.com hier kunt u de inlichtingen over de veiling en kavels verkrijgen.

Gezelligheid

Voorafgaand aan de veiling is er van 18.00 uur tot 20.00 uur een wijnproeverij van Mibu-wijnen uit Buinerveen en een Whisky/Bierproeverij van bij Thijs uit Vlagtwedde. De avond zal vanaf 19.00 uur muzikaal opgeluisterd worden door Duo Sound en Arjan Boltjes.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal