Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

EasyToys wint veiling laatste fluitje Björn Kuipers

Kuipers blaast op zijn fluit. FOTO: Instagram Bjorn Kuipers

EasyToys uit Veendam heeft het winnende bod uitgebracht op het laatste fluitje van scheidsrechter Björn Kuipers. EasyToys bood maar liefst 10.100 euro voor het fluitje. De opbrengst gaat naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. 

Kuipers sloot afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV zijn fluit carrière af. De veiling werd afgelopen maandag opgezet nadat Kuipers belde met Radio 538 DJ Wietze de Jager tijdens zijn ochtendshow.

Supergaaf

Kuipers is overweldigd als hij hoort hoeveel het heeft opgebracht. “Ik vind het supergaaf dat jullie zoveel geld voor de fluit hebben betaald. Ik doe er ook het shirt bij dat ik gedragen heb in de wedstrijd,” zo liet hij vanochtend weten tijdens de ochtendshow van Radio 538.

Het fluitje dat geveild is, heeft Kuipers ook gebruikt op het EK van 2016, het WK van 2018 en ook het afgelopen EK, inclusief de finale.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.