Direct naar de inhoud.

Grote veiling van zegels en poststukken

  • door:
  • op:

kinderpostzegelsSTADSKANAAL – Postzegelvereniging De Kanaalstreek houdt op dinsdag 15 maart haar jaarlijkse grote clubveiling. Tijdens de veiling gaan er 360 kavels onder de hamer, die allemaal zijn ingebracht door eigen leden.

Bezoekers van de veiling vinden er een ruim aanbod van topstukken uit Nederland, de Overzeese Rijksdelen en Duitsland. Er wordt een groot aantal insteekboeken geveild met vooral mooi grootformaat motiefzegels en diverse grote dozen met tienduizenden zegels. Ook komt er veel posthistorisch materiaal onder de hamer uit de Veenkoloniën in het bijzonder Stadskanaal. Verder is er een ruim aanbod in ansichtkaarten te vinden. De veiling, die plaatsvindt in zaal De Eendracht achter de protestantse Poststraatkerk in Stadskanaal, is toegankelijk voor iedereen. De veiling begint om 19.45 uur en bezichtiging van de kavels is er mogelijk vanaf 17.30 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal