Direct naar de inhoud.

17 december Kerstconcert met Freddy en Fennie

  • door:
  • op:
Zondag 17 december is er een Kersconcert met Freddy en Fennie in MFC De Binding in Oude Pekela.

OUDE PEKELA – Zondag 17 december is er een Kerstconcert en buffet met Freddy en Fennie in MFC De Binding in Oude Pekela. Alle bekende kerst hits komen voorbij, zowel Engels- als Nederlandstalig. Er zijn gastoptredens van Martin Niemeijer en Jeroen Stevens.

Kaarten inclusief lopend buffet kosten € 19,50 (alleen voorverkoop). Kaarten voor alleen het concert kosten 5 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de deur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij MFC De Binding, IJs- en Frituurzaak Gerringa en Cafetaria de Sluis in Nieuwe Pekela.

Zondag 17 december is er een Kersconcert met Freddy en Fennie in MFC De Binding in Oude Pekela.

Om u een indruk te geven hoe mooi de stemmen van Fennie en Freddy bij elkaar passen, hieronder het gezamenlijk lied, welke zij jongstleden 18 juni als openingslied zongen tijdens hun gezamenlijke CD- Presentatie. Het nummer ‘Life is Like a Mountain Railroad’ is daarna opgenomen in de studio.

 

https://youtu.be/epMUHgWbmws

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal