Direct naar de inhoud.

Noordster spits Mark Wever maakt 150 goals

  • door:
  • op:
F)Ingezonden Hans Hulzebos

OUDE PEKELA – Mark Wever is in het zonnetje gezet vanwege zijn 150e competitiedoelpunt. Klein, maar kopsterk en erg snel. Mark Wever is al jarenlang niet meer weg te denken in de voorhoede van Noordster.

Al sinds 2005 speelt hij in het eerste elftal. Sinds die tijd heeft hij vele doelpunten gemaakt. Denk maar eens aan de belangrijke 3-1 tegen Roden, waarmee uiteindelijk promotie naar de eerste klasse werd afgedwongen. Verreweg de meeste goals maakte hij natuurlijk in de normale competitie.

 

In de wedstrijd tegen Hoogeveen maakte Mark Wever zelfs zijn 150e competitiedoelpunt in het shirt van de rood-witten. Een bijzondere prestatie. Reden genoeg om Mark in het zonnetje zetten met een bloemetje en een oorkonde. Nogmaals gefeliciteerd!

F)Ingezonden Hans Hulzebos

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal